Tien jaar Oldtimer Tweewielerbeurs Zuidbroek

Op zaterdag 27 februari wordt voor de 10e keer de Oldtimer Tweewielerbeurs Zuidbroek georganiseerd. In de Eurohal en Colibrihal vd Valk te Zuidbroek.

Open van 9.00 tot 16.30 uur. Entree kost slechts 5 euro.

Tien jaar geleden vroegen de leden van de Oldtimer Bromfietsclub 1 op 25 club of het niet een idee was om een beurs te organiseren in het noorden van het land. Het bestuur heeft dit opgepakt en is met de voorbereidingen begonnen en vonden met de Eurohal van vd Valk in Zuidbroek een ideale locatie. Mooie grote (8000 m2) en verwarmde hal direct aan de A7 waardoor de bereikbaarheid optimaal is. In de loop der tijd is het de op een na grootste beurs van Nederland geworden en was de hal te klein geworden waardoor er nog een kleinere hal (1000 m2) bij gekomen is. Als vereniging weten we dat het moeilijk is je vereniging, museum, evenement te promoten en daarom biedt 1 op 25 hen de mogelijkheid aan op de beurs. Inmiddels is deze beurs voor vele verenigingen de start van het nieuwe seizoen. Ook is er zeer veel verkoop van onderdelen, motoren, bromfietsen, gereedschap etc. door handelaren maar ook zeer veel particulieren bieden hier hun verkoopwaar aan. Dit jaar meer dan 180 verkoop stands.

“hier zijn nog veel restauratie-objecten te koop”, “wij gaan naar Zuidbroek omdat je daar ook onderdelen vind van Nederlandse bromfietsen”, “wat een gezellige en grote beurs we komen zeker weer”, “wat een schappelijke prijzen in de catering” zijn onder meer reacties van bezoekers.

Doordat 1 op 25 met 35 vrijwilligers de beurs organiseert kan de entreeprijs laag gehouden worden namelijk 5 euro en het parkeren is gratis.

Kom dus zeker weer kijken op deze gezellige beurs!

Meer info vind je op www.1op25.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?