13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Tien jaar Oldtimer Tweewielerbeurs Zuidbroek

Op zaterdag 27 februari wordt voor de 10e keer de Oldtimer Tweewielerbeurs Zuidbroek georganiseerd. In de Eurohal en Colibrihal vd Valk te Zuidbroek.

Open van 9.00 tot 16.30 uur. Entree kost slechts 5 euro.

Tien jaar geleden vroegen de leden van de Oldtimer Bromfietsclub 1 op 25 club of het niet een idee was om een beurs te organiseren in het noorden van het land. Het bestuur heeft dit opgepakt en is met de voorbereidingen begonnen en vonden met de Eurohal van vd Valk in Zuidbroek een ideale locatie. Mooie grote (8000 m2) en verwarmde hal direct aan de A7 waardoor de bereikbaarheid optimaal is. In de loop der tijd is het de op een na grootste beurs van Nederland geworden en was de hal te klein geworden waardoor er nog een kleinere hal (1000 m2) bij gekomen is. Als vereniging weten we dat het moeilijk is je vereniging, museum, evenement te promoten en daarom biedt 1 op 25 hen de mogelijkheid aan op de beurs. Inmiddels is deze beurs voor vele verenigingen de start van het nieuwe seizoen. Ook is er zeer veel verkoop van onderdelen, motoren, bromfietsen, gereedschap etc. door handelaren maar ook zeer veel particulieren bieden hier hun verkoopwaar aan. Dit jaar meer dan 180 verkoop stands.

“hier zijn nog veel restauratie-objecten te koop”, “wij gaan naar Zuidbroek omdat je daar ook onderdelen vind van Nederlandse bromfietsen”, “wat een gezellige en grote beurs we komen zeker weer”, “wat een schappelijke prijzen in de catering” zijn onder meer reacties van bezoekers.

Doordat 1 op 25 met 35 vrijwilligers de beurs organiseert kan de entreeprijs laag gehouden worden namelijk 5 euro en het parkeren is gratis.

Kom dus zeker weer kijken op deze gezellige beurs!

Meer info vind je op www.1op25.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen