Aalsmeer Ronkt Weer op 12 en 13 maart 2016

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart 2016 vindt in The Beach in Aalsmeer de eerste editie plaats van Aalsmeer Ronkt Weer. Het door Stichting HiBRA georganiseerde evenement is de start van het nieuwe seizoen voor de klassieke (race)motor- en brommerliefhebbers. Hoogtepunten in dit weekend worden ongetwijfeld de veilsessies van klassieke motoren en bromfietsen.

Stichting HiBRA viert in 2016 haar 15-jarig jubileum. Gestart in 2002 met de allereerste demoraces voor klassieke motoren in de regio Amstelland, is dit evenement na veertien edities een jaarlijks hoogtepunt op de Nederlandse demo-racekalender. Het 10-jarig jubileum was aanleiding voor de eerste editie van de 3 Uur van Aalsmeer en na vijf edities staat ook deze klassieke endurance demo vast op de wedstrijdkalenders. Aalsmeer Ronkt Weer markeert het 15-jarig jubileum in 2016.

Veiling van (klassieke) motoren en bromfietsen

Hoogtepunten in dit weekend zullen ongetwijfeld de veilsessies van klassieke motoren en bromfietsen worden. In de volledig gerestaureerde veilingzaal van de voormalige veiling Bloemenlust in Aalsmeer worden zowel zaterdag als zondag veilsessies gehouden van (klassieke) motoren en bromfietsen.

Accessoires, onderdelen en ‘motor’mobilia 

Het nieuwste aanbod van accessoires, oude en nieuwe onderdelen en motormobilia zoals folders en documentatie, worden aangeboden door talrijke standhouders. Dé gelegenheid om kort voor het seizoen begint nog de laatste onderdelen te kopen of te verkopen.

Bikes on Show

Aalsmeer Ronkt Weer zonder motoren is ondenkbaar. En dus zorgen we dat dit weekend valt te genieten van véél motoren. Klassiek, hagelnieuw, voor op straat of op het circuit. Ze staan er en ze zijn uitgebreid te bekijken.

Info

Volg HiBRA Aalsmeer op facebook.com/hibraaalsmeer/ voor de laatste informatie voor deelnemers en bezoekers. Of stuur een mail met uw vraag of aanbod naar info@hibraaalsmeer.nl 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?