13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuw pand voor Touratech Nederland, Stella Motoren en BERRT Reizen en Trainingen in Apeldoorn Noord

Apeldoorn. Touratech Nederland, Stella Motoren en BERRT Reizen en Trainingen openen op 12 en 13 maart a.s. gezamenlijk het nieuwe pand in Apeldoorn Noord aan de Hommel 9. Hiermee ontstaat 500m2 extra motorbeleving direct achter BMW Motorrad dealer Simako-BDM Apeldoorn. Alle motorrijders zijn van harte welkom tijdens de feestelijke opening op zaterdag 12 maart van 09:00u t/m 17:00u en zondag 13 maart van 11:00u t/m 16:00u.

Het samenvoegen van de drie bedrijven onder een dak was zowel een logische keuze als een unieke kans. Zowel Stella Motoren als Touratech Nederland zijn begin 2016 (opnieuw) opgericht en zochten een geschikte locatie voor hun activiteiten met een passende uitstraling. BERRT Reizen en Trainingen was tegelijkertijd op zoek naar een ruimere locatie. Met de beschikbaarheid van het nieuwe pand achter Simako-BDM was het idee snel geboren en de afspraken snel gemaakt. Met deze 4 bedrijven naast elkaar ontstaat een unieke locatie voor de motorrijder met een zeer compleet aanbod. Een bezoek meer dan waard.

Stella Motoren is het nieuwe multi-brand occasion center van Simako-BDM. Voor Simako-BDM is dit een nieuw concept met een eigen identiteit en daarom ook de nieuwe naam: Stella Motoren. In de nieuwe showroom biedt Stella Motoren een breed aanbod occasions van verschillende merken en verschillende prijsklassen. Louk Tigchelaar en Willem van den Berg staan vanaf 12 maart voor de klanten klaar aan de Hommel 9. Het volledige aanbod motoren is te vinden zijn op www.stellamotoren.nl.

Per 1 januari is Touratech Nederland van eigenaar veranderd en nieuw opgericht als onderdeel van Touratech Benelux. Piet Lievens (eigenaar Touratech Benelux en BMW Motorrad dealer in Zottegem België) is de samenwerking aangegaan met Werner Hollaender (eigenaar Adventure Holland en voormalig After Sales Manager BMW Motorrad) als exclusief agent voor Nederland. Werner zal vanaf 12 maart de avontuurlijke motorrijder gaan bedienen vanuit het nieuwe pand in Apeldoorn Noord en natuurlijk via de webshop met ruim 7.000 artikelen.

Bert Duursma is specialist op het gebied van allroad trainingen en reizen voor zware allroad motoren, zoals de BMW GS. Als enige BMW Motorrad gecertificeerd offroad instructeur in Nederland en volledig gediplomeerd KNMV rij-instructeur traint Bert met veel plezier jaarlijks meer dan 200 cursisten. Uniek bij BERRT Reizen en Trainingen is dat de trainingen ook met jonge huurmotoren uit het actuele BMW GS programma gevolgd kunnen worden, naast de eigen motor. Vanuit de nieuwe locatie aan de Hommel heeft Bert een comfortabel vertrek- en eindpunt voor de trainingen in de regio Apeldoorn. Naast de trainingen vanuit Apeldoorn verzorgt BERRT ook trainingen in het indrukwekkende BMW enduropark Hechlingen in Duitsland.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen