donderdag 28 maart 2024

Aankomende zaterdag, de Motor.NL Zomertocht – met echt zomers weer!

Aanstaande zaterdag 2 juli gaan we er weer op uit tijdens de jaarlijkse Motor.NL Zomertocht.

Het vooruitzicht voor het weer is erg goed. Zoals het er nu naar uit ziet gaat het een graad of 24 worden, met een windkracht of 2/3. Perfect weer om op de motor te stappen en een mooie tocht te rijden, dus!

We beginnen de tocht in Veenhuizen, bij het Gevangenismuseum. Daarna rijden we door naar Ruinen voor een lekkere lunch. Bourtange is het eindpunt van de tocht, waar we afsluiten met een heerlijk diner.

Hier wil jij toch ook bij zijn? Kijk voor meer informatie op motor.nl/zomertocht of bestel direct je tickets op Ticketpoint!

Wanneer: Zaterdag 2 juli 2022

Startpunt: Veenhuizen

Eindpunt: Bourtange

Afstand: zo’n 250 km

Prijs: Motor.NL Riders Club-leden, abonnees Promotor, MOTO73, digitaal € 55,- (+ maximaal 2 introducés), niet-leden € 65,-

Inclusief: ontvangst met koffie en wat lekkers, uitgebreide lunch, volledig verzorgd diner

Inschrijven: www.ticketpoint.nl/zomertocht

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen