13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Aankomende zaterdag, de Motor.NL Zomertocht – met echt zomers weer!

Aanstaande zaterdag 2 juli gaan we er weer op uit tijdens de jaarlijkse Motor.NL Zomertocht.

Het vooruitzicht voor het weer is erg goed. Zoals het er nu naar uit ziet gaat het een graad of 24 worden, met een windkracht of 2/3. Perfect weer om op de motor te stappen en een mooie tocht te rijden, dus!

We beginnen de tocht in Veenhuizen, bij het Gevangenismuseum. Daarna rijden we door naar Ruinen voor een lekkere lunch. Bourtange is het eindpunt van de tocht, waar we afsluiten met een heerlijk diner.

Hier wil jij toch ook bij zijn? Kijk voor meer informatie op motor.nl/zomertocht of bestel direct je tickets op Ticketpoint!

Wanneer: Zaterdag 2 juli 2022

Startpunt: Veenhuizen

Eindpunt: Bourtange

Afstand: zo’n 250 km

Prijs: Motor.NL Riders Club-leden, abonnees Promotor, MOTO73, digitaal € 55,- (+ maximaal 2 introducés), niet-leden € 65,-

Inclusief: ontvangst met koffie en wat lekkers, uitgebreide lunch, volledig verzorgd diner

Inschrijven: www.ticketpoint.nl/zomertocht

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen