Achtste EggRun Nederland aanstaande

Hij komt er weer aan, de EggRun. Je weet wel, die tocht die als doel heeft het bevorderen van het (geestelijk) welzijn van in ziekenhuizen, instellingen of andere woonvormen opgenomen kinderen, patiëntjes en volwassen bewoners. Alweer de achtste editie staat zaterdag 31 maart op de agenda. Op de vertreklocaties Roden, Amsterdam, Breda en Veghel wordt een terrein ingericht om de motorrijders, jij dus hopelijk, te ontvangen. Bij binnenkomst (vanaf 10.00 uur) dragen de deelnemers 10 euro bij voor de goede doelen. De netto opbrengst van deze achtste EggRun 2012 gaat naar Stichting de Regenboogboom.

Zojuist ontvingen wij een extra ‘buitengewone mededeling’ van de EggRun-organisatie. Wat blijkt? Honderden motorrijders hebben zich al aangemeld via het formulier op de website. Maar honderden waarschijnlijk niet… Aanmelden kan nog steeds en de organisatie roept op om dit alsnog te doen. Alleen dan kan er voldoende koffie/thee en belegde broodjes worden klaargezet op de verzamelplaatsen. Aanmelden kan via www.eggrun.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.