zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Keppel Sidecar Team het WK in

Voor de laatste wedstrijd in 2011 werd een busreis met huidige en hopelijk toekomstige sponsors op poten gezet. Het Keppel Sidecar Team (K.S.T. ) kon toen niet vermoeden dat het uiteindelijke resultaat afgelopen week gepresenteerd zou worden. Met het aantrekken van hoofdsponsor DNS Infra-techniek B.V. uit Gouda, de nieuwe bakkenist Danny de Haas en de inzet van alle teamleden kan de ambitie, om naast de ONK’s ook alle WK’s te rijden, gerealiseerd worden.

Het gemotiveerde K.S.T.-wegracezijspanteam zal in 2012 proberen in het Open Nederlands Kampioenschap minimaal één stapje hoger te eindigen (tweede) dan vorig seizoen. Ook zal het team dus deelnemen aan alle ronden voor het Wereldkampioenschap. Met Nederlands kampioen Bennie Streuer is Keppel Sidecar Team de enige Nederlandse vertegenwoordiger op mondiaal wegraceniveau. Een top-10 notering in de eindrangschikking is de doelstelling.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen