Actieweekend Van de Kuinder

Bedrijven die 85 jaar bestaan, worden met de dag zeldzamer. Het is dan ook meer dan terecht dat Van de Kuinder deze mijlpaal uitgebreid gaat vieren. Extra mooi is dat ze dit feest niet alleen met het personeel vieren. Welnee, ook wij zijn meer dan welkom. Om de feestvreugde nog verder te verhogen gelden er heel veel aanbiedingen in het Actieweekend, dat zaterdag 9 (9.00 – 17.00 uur) en zondag 10 maart (10.00 – 17.00 uur) plaatsvindt aan de Verlengde Zuiderloswal 27 in Hilversum.

Waar je aan moet denken? Korting op de 2013-collectie motorkleding, helmen, laarzen en handschoenen. Ook op de topmerken. Korting op leren- en zomermotorkleding van REV’IT!, Evolution en Macna. Een HJC CL33 jethelm matzwart van 99,95 euro voor slechts 69,95 euro. En zo kunnen we nog heel lang doorgaan. Dat doen we voor het overzicht niet, maar surf vooral naar www.vandekuinder.nl om niets te missen.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.