Akrapovic-lijn voor Harley-Davidson

Akrapovic betreedt deze zomer de wereld van de custom bikes. Met de komst van een nieuwe lijn met uitlaatsystemen voor Harley-Davidson worden hierin de eerste stappen gezet. Vanaf de zomer zullen de eerste systemen leverbaar zijn.

Het assortiment zal in eerste instantie gericht zijn op de meest populaire Harley-Davidson-modellen:  Sportster, Touring, Dyna en Softail. Voor ieder model zal zowel een slip-on als een open systeem verkrijgbaar zijn. Voor de goede orde, er wordt gebruik gemaakt wordt van een echte demper en geen klankbord.

Het open systeem is voor iedereen die houdt van ‘loud and proud’ en verandert zowel de uitstraling als het geluid. Uniek voor dit systeem is dat Dit komt zowel de prestaties als het geluid ten goede. Daarnaast kan het systeem optioneel met een “sound valves”  uitgerust worden. Hiermee kan de klant zelf het geluidsniveau aanpassen.

Meer info: www.akrapovic-custom.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?