13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Akrapovic-lijn voor Harley-Davidson

Akrapovic betreedt deze zomer de wereld van de custom bikes. Met de komst van een nieuwe lijn met uitlaatsystemen voor Harley-Davidson worden hierin de eerste stappen gezet. Vanaf de zomer zullen de eerste systemen leverbaar zijn.

Het assortiment zal in eerste instantie gericht zijn op de meest populaire Harley-Davidson-modellen:  Sportster, Touring, Dyna en Softail. Voor ieder model zal zowel een slip-on als een open systeem verkrijgbaar zijn. Voor de goede orde, er wordt gebruik gemaakt wordt van een echte demper en geen klankbord.

Het open systeem is voor iedereen die houdt van ‘loud and proud’ en verandert zowel de uitstraling als het geluid. Uniek voor dit systeem is dat Dit komt zowel de prestaties als het geluid ten goede. Daarnaast kan het systeem optioneel met een “sound valves”  uitgerust worden. Hiermee kan de klant zelf het geluidsniveau aanpassen.

Meer info: www.akrapovic-custom.com

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen