13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Aliant Lithium-Ion accu’s, YLP’series

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Om het gehele programma aan te vullen introduceert Aliant een nieuwe modellen reeks, de YLP-series. Deze reeks komt onder de X-series, om de consument de keuze te geven tussen betaalbare goede lithium-ion accu (YLP) of de beste keuze voor extreme omstandigheden (X-series).

De YLP’s hebben andere lithium-ion cellen daardoor zijn ze compacter en lichter, vergeleken met de X-series en zelfs de meest compacte accu’s in zijn klasse!

Een 14Ah Aliant (YLP14) met afmetingen 114x69x90 (lxbxh) weegt maar slechts 760 gram en tovert daar een bewonderingswaardige CA waarde van 490A uit. Het YLP gamma bestaat uit 7 varianten en loopt van 5Ah tot 24Ah. De accu’s hebben 2 jaar garantie.

Prijs
De adviesverkoopprijs is vanaf € 116,50 inclusief BTW. Kijk voor onze dealers op www.hocoparts.com. Check ook eens www.facebook.com/hocopartsnews, de Facebook pagina van Hoco Parts. ‘Like’ deze pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen