Aliant Lithium-Ion accu’s, YLP’series

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Om het gehele programma aan te vullen introduceert Aliant een nieuwe modellen reeks, de YLP-series. Deze reeks komt onder de X-series, om de consument de keuze te geven tussen betaalbare goede lithium-ion accu (YLP) of de beste keuze voor extreme omstandigheden (X-series).

De YLP’s hebben andere lithium-ion cellen daardoor zijn ze compacter en lichter, vergeleken met de X-series en zelfs de meest compacte accu’s in zijn klasse!

Een 14Ah Aliant (YLP14) met afmetingen 114x69x90 (lxbxh) weegt maar slechts 760 gram en tovert daar een bewonderingswaardige CA waarde van 490A uit. Het YLP gamma bestaat uit 7 varianten en loopt van 5Ah tot 24Ah. De accu’s hebben 2 jaar garantie.

Prijs
De adviesverkoopprijs is vanaf € 116,50 inclusief BTW. Kijk voor onze dealers op www.hocoparts.com. Check ook eens www.facebook.com/hocopartsnews, de Facebook pagina van Hoco Parts. ‘Like’ deze pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?