13 C
Nederland
donderdag 30 juni 2022

Alleen voor het circuit: Yamaha R6 RACE en Yamaha R6 GYTR

Fans van circuitdagen en races in de supersportcategorie zullen blij zijn te horen dat de Yamaha YZF-R6 ook in het modeljaar 2022 zal worden aangeboden als een model dat alleen voor circuitdagen is bedoeld. Yamaha brengt volgend jaar twee varianten op de markt.

Ducati Panigale 422Corse: slechts 155 kg!

2022 Yamaha R6 RACE

De Yamaha YZF-R6 RACE is een machine die gericht is op circuitdagen en is in feite de straatmotor zonder de benodigde uitrusting om straatlegaal te zijn. Dat wil zeggen, Yamaha heeft items zoals de koplamp, spiegels, kentekenplaathouder, enz. verwijderd om een machine te maken die klaar is om te scheuren op het circuit.

Je kunt de 2022 Yamaha YZF-R6 in elke kleur krijgen die je wilt, zolang het maar zwart is. En je kunt maar beter ook goudkleurige vorken willen.

Alle onderdelen zijn hetzelfde als bij de oude straatmotor, dat wil zeggen KYB-vering, radiaal gemonteerde remklauwen met vier zuigers vooraan, met 320mm-schijven en Yamaha’s standaard elektronicapakket.

Leveringen beginnen vanaf februari 2022. Prijzen kunnen per regio verschillen, neem contact op met je Yamaha-dealer voor volledige informatie.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen