Allen naar de Miljonair Fair!

Te dikke boten, te dure auto´s en te fouten sigaren. Nee, wij hadden niet echt iets met de Miljonair Fair. Maar vanaf dit jaar is dat compleet anders! Want Harley-Davidson, het merk dat daar eigenlijk ook wel een beetje thuishoort, pakt groots uit van 8 tot en met 12 december in de RAI Amsterdam. Onder andere de schitterende CVO Street Glide (zie foto) maakt z´n opwachting.

Wetende dat deze motor er in het echt nog vele malen mooier uitziet, ben je haast verplicht om de ´miljoenenbeurs´ te bezoeken. De Miljonair Fair beleeft dit jaar haar tienjarig jubileum en om dat te vieren heeft Harley een beroemde dj uitgenodigd. Wie blijft nog even geheim maar dat het echte feest in de RAI bij de Harley-stand plaatsvindt staat nu al vast.

Surf voor alle informatie naar www.miljonairfair.nl.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?