13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Allen naar de Miljonair Fair!

Te dikke boten, te dure auto´s en te fouten sigaren. Nee, wij hadden niet echt iets met de Miljonair Fair. Maar vanaf dit jaar is dat compleet anders! Want Harley-Davidson, het merk dat daar eigenlijk ook wel een beetje thuishoort, pakt groots uit van 8 tot en met 12 december in de RAI Amsterdam. Onder andere de schitterende CVO Street Glide (zie foto) maakt z´n opwachting.

Wetende dat deze motor er in het echt nog vele malen mooier uitziet, ben je haast verplicht om de ´miljoenenbeurs´ te bezoeken. De Miljonair Fair beleeft dit jaar haar tienjarig jubileum en om dat te vieren heeft Harley een beroemde dj uitgenodigd. Wie blijft nog even geheim maar dat het echte feest in de RAI bij de Harley-stand plaatsvindt staat nu al vast.

Surf voor alle informatie naar www.miljonairfair.nl.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen