Ga toch boeven vangen!

Ga toch boeven vangen! Waarschijnlijk heeft een verdwaalde Vietnamees dat ooit opgevangen en doorgegeven aan zijn vrienden thuis want de lokale politie aldaar heeft onlangs een nieuwe manier ontwikkeld om vluchtende onverlaten op tweewielers tot stoppen te brengen. Ze gebruiken hiervoor namelijk…. een visnet.

Het idee is simpel. Brommer rijdt, agent pakt visnet, wikkelt dat om baksteen en gooit baksteen richting wielen. De bedoeling is dat het net zich om het wiel heen draait en de boel uiteindelijk tot stilstand komt zonder permanente schade. Het succes van de eerste resultaten heeft de leiding doen besluiten voortaan iedere agent met een visnet uit te rusten.

Onofficiële berichten mompelen iets over gevaar voor de veiligheid, maar daarover is bij de instanties niets bekend.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.