vrijdag 19 april 2024

Ga toch boeven vangen!

Ga toch boeven vangen! Waarschijnlijk heeft een verdwaalde Vietnamees dat ooit opgevangen en doorgegeven aan zijn vrienden thuis want de lokale politie aldaar heeft onlangs een nieuwe manier ontwikkeld om vluchtende onverlaten op tweewielers tot stoppen te brengen. Ze gebruiken hiervoor namelijk…. een visnet.

Het idee is simpel. Brommer rijdt, agent pakt visnet, wikkelt dat om baksteen en gooit baksteen richting wielen. De bedoeling is dat het net zich om het wiel heen draait en de boel uiteindelijk tot stilstand komt zonder permanente schade. Het succes van de eerste resultaten heeft de leiding doen besluiten voortaan iedere agent met een visnet uit te rusten.

Onofficiële berichten mompelen iets over gevaar voor de veiligheid, maar daarover is bij de instanties niets bekend.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen