Allroad voor € 25

ActionPlanet gaat dit jaar voor het eerst een serie motordagen organiseren. Quads en auto’s reden al langer 4×4 op het uitdagende terrein in recreatiegebied Spaarnwoude, maar iedere tweede zondag van de maand maken ze plaats voor motoren. Op zaterdag 30 maart opent ActionPlanet het allroad motorseizoen met onder meer een trialdemonstratie van Alex van den Broek. Motorservice IJmuiden speelt een thuiswedstrijd en dat doen ze door hun AJP-motoren te laten zien. De Portugese terreinmotoren zijn uitermate geschikt voor het geaccidenteerde terrein.

Cursus Van den Broek
Toch richt ActionPlanet zich niet op de hardcore endurorijder, maar op de allroadrijder. Endurorijders zijn weliswaar welkom, maar op gepast tempo. Vrij rijden met eigen motor is mogelijk op iedere tweede zondag van de maand tussen april en november onder begeleiding van Arno Groot van Motorservice IJmuiden. Op een aantal dagen bestaat de mogelijkheid om een basic trialtraining te volgen bij Alex van den Broek.

Aanmelden verplicht
Houd er rekening mee dat vrij rijden zonder aanmelding vooraf onmogelijk is. ActionPlanet ontvangt aanmeldingen graag uiterlijk een week van tevoren. Het maximum aantal deelnemers is veertig. Zij kunnen zich van tien uur ’s ochtends tot vier uur ’s middags uitleven voor slechts € 25. En nog eens legaal ook.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.