donderdag 8 juni 2023

Allroad voor € 25

ActionPlanet gaat dit jaar voor het eerst een serie motordagen organiseren. Quads en auto’s reden al langer 4×4 op het uitdagende terrein in recreatiegebied Spaarnwoude, maar iedere tweede zondag van de maand maken ze plaats voor motoren. Op zaterdag 30 maart opent ActionPlanet het allroad motorseizoen met onder meer een trialdemonstratie van Alex van den Broek. Motorservice IJmuiden speelt een thuiswedstrijd en dat doen ze door hun AJP-motoren te laten zien. De Portugese terreinmotoren zijn uitermate geschikt voor het geaccidenteerde terrein.

Cursus Van den Broek
Toch richt ActionPlanet zich niet op de hardcore endurorijder, maar op de allroadrijder. Endurorijders zijn weliswaar welkom, maar op gepast tempo. Vrij rijden met eigen motor is mogelijk op iedere tweede zondag van de maand tussen april en november onder begeleiding van Arno Groot van Motorservice IJmuiden. Op een aantal dagen bestaat de mogelijkheid om een basic trialtraining te volgen bij Alex van den Broek.

Aanmelden verplicht
Houd er rekening mee dat vrij rijden zonder aanmelding vooraf onmogelijk is. ActionPlanet ontvangt aanmeldingen graag uiterlijk een week van tevoren. Het maximum aantal deelnemers is veertig. Zij kunnen zich van tien uur ’s ochtends tot vier uur ’s middags uitleven voor slechts € 25. En nog eens legaal ook.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image