maandag 29 mei 2023

Alpinestars x Deus Ex Machina gepresenteerd

Aangezien Amsterdam sinds kort gezegend is met een afdeling van Deus Ex Machina, was er geen betere plek om de nieuwe Alpinestars x Deus Ex Machina-collectie te presenteren, en Motor.NL was erbij.

Wat krijg je als je twee van de coolste merken in de motorwereld samenzet? Nou, klaarblijkelijk de Alpinestars x Deus Ex Machina-kledinglijn. Het van oorsprong Australische bedrijf Deus Ex Machine verzorgt het overgrote deel van de styling, terwijl Alpinestars de puntjes op de spreekwoordelijke i zet en de technische kant voor haar rekening neemt. Het resultaat is een complete Alpinestars MX-kledinglijn de opvallende stijlkenmerken van Deus.

De collectie is voor het overgrote deel opgebouwd uit bekende artikelen van Alpinestars, zoals de Radar-handschoenen, de Tech 10-laarzen en de S-M8-helm. De Radar Tech-shirts en de Radar Tech-broek zijn nieuw en speciaal voor de samenwerking gemaakt.

Wat krijg je als je twee van de coolste merken in de motorwereld samenzet?

Moet wel gezegd worden dat de samenwerking best bijzonder is, aangezien Alpinestars en Deus deels concurrenten zijn. De Deus-shirtjes en petjes kom je tegenwoordig overal tegen, terwijl Alpinestars in dezelfde scene vist met haar OSCAR Collection-lijn. Het OSCAR spiraal-logo is zelfs terug te vinden, onder meer op de bovenarm van de shirts.

De collectie werd gepresenteerd in de onlangs geopende zaak van Deus aan de Herengracht in hartje Amsterdam. Voorlopig gaat het met deze collectie om een beperkte oplage. Al kun je er haast wel donder op zeggen dat er meer zal volgen.

Deus Ex Machina ontstond in 2006 in Sydney in Australië. Wat begon als een winkel waar surfen en sleutelen aan motoren centraal stond, groeide al snel uit tot een enorm merk. Met is inmiddels zestien zaken in negen verschillende zaken, kun je wel stellen dat Deus het merk in rap tempo groot geworden is. Momenteel hebben ze naast de zaak in Sydney onder meer winkels in Tokio, Milaan en Los Angeles.

Afbeeldingen: Deus Ex Machina
Foto’s: Motor.NL

Nick Enghardt
Nick Enghardt
Nick Enghardt, geboren op 14 december 1989. Druktemaker, techniek-nerd, liefhebber van oude motoren en een eindeloze bron van nutteloze (motor)feitjes. Werkt haast net zo lief aan zijn motoren als hij erop rijdt. Behalve dat Nicks motoren niet zelden stuk voor stuk stilstaan. Gelukkig maar dat hij MotorNL-testredacteur is en er dus altijd wel een nieuwe motor te testen valt.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image