Supermoto voor op de weg

Vanaf begin deze zomer is de nieuwe Honda CRF250M is verkrijgbaar. De CRF250M stamt af van de Honda CRF250L, die in 2012 werd geïntroduceerd. Met onder meer een vernieuwde ophanging, nieuwe voorrem en 17 inch wielen met bredere straatbanden onderscheidt de CRF250M (Motard) zich van zijn 'allroad'-broer".

De Honda is voorzien van een vloeistofgekoelde eencilindermotor met zes versnellingen. Met een vermogen van 17 kW (23,1 pk) valt de CRF250M in de A2-rijbewijscategorie en is daardoor geschikt voor de jonge motorrijder. De motor is verkrijgbaar is twee kleurstellingen: zwart met gouden velgen en zwart met rode accenten.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.