13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Amper wijzigingen tarieven RDW

De RDW-tarieven blijven in 2012 grotendeels gelijk. Een aantal tarieven stijgt, waaronder die voor de typegoedkeuringen. Om kostendekkend te blijven, is de RDW naar eigen zeggen genoodzaakt het tarief voor typegoedkeuringen met drie procent te verhogen.

Voor 'Echtheidsverklaringen' en 'Inzage eigen gegevens' vindt juist een verlaging plaats van 4,90 euro naar 4,50 euro. Dit is het gevolg van de Wet bescherming persoonsgegevens. Hierin is onlangs een maximale hoogte bepaald van 4,50 euro. In de tarievenlijst 2012 is ook een aantal nieuwe tarieven opgenomen. Bijvoorbeeld voor de nieuwe dienst 'Begeleid rijden'.

Bron: Blik op Nieuws

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen