Amper wijzigingen tarieven RDW

De RDW-tarieven blijven in 2012 grotendeels gelijk. Een aantal tarieven stijgt, waaronder die voor de typegoedkeuringen. Om kostendekkend te blijven, is de RDW naar eigen zeggen genoodzaakt het tarief voor typegoedkeuringen met drie procent te verhogen.

Voor 'Echtheidsverklaringen' en 'Inzage eigen gegevens' vindt juist een verlaging plaats van 4,90 euro naar 4,50 euro. Dit is het gevolg van de Wet bescherming persoonsgegevens. Hierin is onlangs een maximale hoogte bepaald van 4,50 euro. In de tarievenlijst 2012 is ook een aantal nieuwe tarieven opgenomen. Bijvoorbeeld voor de nieuwe dienst 'Begeleid rijden'.

Bron: Blik op Nieuws

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.