zaterdag 2 december 2023

Aprilia MotoGP-rijders met RS 660 op circuit van Misano

Aleix Espargaró, Bradley Smith en Lorenzo Savadori zijn de coureurs die de nieuwe Aprilia RS 660 over het circuit van Misano jagen. De Aprilia is gaat over enkele weken in productie.

Slechts een paar dagen voor de tweede MotoGP-race op Misano, jagen de Aprilia Racing-coureurs de middelgrote sportmotor over het circuit. De productie gaat in oktober van start. Aleix Espargarό, Bradley Smith en Lorenzo Savadori lieten deze buitenkans niet lopen.

Onze test van de Aprilia RS 660

Aleix Espargarò: ‘Eerste indruk: de Aprilia RS 660 is zeer stabiel en met de motor kun je ongenadig pushen. Wat ik echt waardeer is de quickshifter werkt.’ Bradley Smith: ‘Na de eerste twee bochten had ik al vertrouwen in de motor. Het is verbazingwekkend hoe je meteen heel hard kunt pushen.’ Lorenzo Savadori: ‘Ik was vooral verbaasd over de handelbaarheid. En ontdekte een onverwacht comfortabele sportfiets.’

De RS 660 markeert het begin van een nieuw tijdperk voor Aprilia. Het is het eerste model van een nieuwe generatie middelzware motoren uit Noale. De motor wordt ondersteund door de elektronica en technologie van Aprilia Racing’s race-afdeling.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image