vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Win een VIP-arrangement naar de Ducati Club Race 2022, inclusief meet & greet met Troy Bayliss

Bij grote motorsportevenementen op het TT Circuit denk je waarschijnlijk direct aan de Dutch TT, het WorldSBK en misschien het IDM. Maar vergeet vooral de Ducati Club Race niet! Het bekendste uithangbord van de Ducati Club Nederland vindt in het weekeinde van 27 tot en met 29 mei 2022 alweer voor de 42e keer plaatsvindt, met jaarlijks ruim 400 deelnemers aan de start. Dat wil dus zeggen een bomvol raceprogramma, met daarnaast ook nog van alles te beleven in het paddock. Niet zoveel met Ducati? Geen zorgen, ook andere merken uit Europa en de Verenigde Staten zijn meer dan welkom. In totaal gaat het om dertien raceklassen! Ben jij lid van de Riders Club? Vul dan onderstaand formulier in!

Exclusieve winactie voor Motor.NL Riders Club-leden

Wil jij kans maken? Word dan hier lid van de Motor.NL Riders Club!

Troy Bayliss

Net zo bijzonder is dat het de Ducati Club Nederland heel vaak lukt om grote Ducati-namen naar de Club Race te krijgen. Eerder waren dat Loris Capirossi, James Toseland en Carl Fogarty, en dit jaar is dat Troy Bayliss, de man die het voor elkaar kreeg om Fogarty succesvol op te volgen. Alleen dat al maakt Bayliss een levende legende! Plus natuurlijk het feit dat hij diverse WorldSBK-wereldtitels won, 52 manchezeges pakte in het WK Superbike en laten we vooral Valencia 2006 niet vergeten. Kortom: een man met een verhaal en een man die je ooit in je leven gesproken wilt hebben. Dat laatste gaan wij regelen voor een aantal Motor.NL Riders Club-leden. En alsof dat nog niet genoeg is, ben je die dag ook nog eens VIP bij de Ducati Club Race. Je wordt uitgenodigd in de Super VIP-ruimte boven in de starttoren, waar je een prachtig panoramazicht hebt over één van de mooiste circuits ter wereld. Er is gewoon geen reden om niet mee te doen. Kans maken op deze Super Prijs? Hou de speciale nieuwsbrief voor Motor.NL Riders Club-leden goed in de gaten en doe mee!

Riders Club-leden hebben dag van hun leven als VIP bij het WorldSBK Assen

Niet gewonnen? Pak dan die dikke korting van 7,50 euro!

Clubleden en een introducée krijgen altijd vijftig procent korting op de entreeprijs van 15 euro, waardoor een kaartje dus maar 7,50 euro kost. Nog mooier, dat kaartje is ook nog eens het hele weekeinde geldig. Voor 2,50 euro per dag naar een van de mooiste motorevenementen op het TT Circuit, het kan dus gewoon! Je krijgt de korting aan de deur bij het Welcome Center van het TT Circuit Assen. Je krijgt dus geen korting bij de voorverkoop en dat geeft ook niets, want de prijs aan de deur is hetzelfde als in de voorverkoop.

Alle raceklassen

• Desmo Quattro – open Ducatiklasse voor de snelste vierklepper Ducati’s

• Due Valvole – open Ducatiklasse voor de snelste twee klepper Ducati’s

• Ducati open A – open Ducatiklasse voor alle Ducati’s

• Ducati open B – open Ducatiklasse voor alle Ducati’s

• Desmo valvole – Open klasse voor alle Ducati-modellen vóór de Panigale (dus t/m de 1198)

• Panigale quattro valvole – Open klasse voor alle Ducati Panigale-modellen

• Euro Classics – Klassiekers uit Europa van voor 1990

• Euro Singles – Klassieke eencilindermotoren uit Europa van voor 1990

• NK Classics – Competitie voor klassieke 350cc- en 500ccmotoren

• Pro Thunder All Stars – Duitse gastklasse van Duitse partner ART Motor

• IG Köningsklasse – competitie voor zwaardere tweetaktmotoren

• Nortern sidercar cup – Noord-Europese competitie voor zijspannen

• 50cc Eurocup en Freetech – Gecombineerde klasse met klassieke, volbloed 50cc-racers

Fotografie: 2Snap

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen