maandag 6 mei 2024

Arie Molenaar viert Winter Wonder Motorland

Stap op 27-30 december binnen in onze betoverende Winter Wonderland showroom en geniet onder het genot van een warme kop erwtensoep of een smakelijke oliebol van al het nieuws op motorgebied voor 2024!

Mis onze primeurs niet, zoals de gloednieuwe KTM 1390 R en KTM 990 R! Daarnaast presenteren we ook de nieuwste modellen zoals de Kawasaki Ninja ZX-6R, Kawasaki ZX-4RR, Honda NX 500, Honda CB 500 Hornet en Honda Africa Twin. Ontdek deze fantastische machines als eerste bij Arie Molenaar!

Op zoek naar een scherpe deal? Dan is onze balansopruiming van onze DEMO Motoren perfect voor jou. We maken plaats voor nog meer nieuwe modellen van 2024 en bieden daarom zeer aantrekkelijke aanbiedingen aan. Bekijk snel welke modellen extra voordelig geprijsd zijn tijdens onze balansopruiming!

JayJay den Hoed vijftiende Molenaar NSF100 Cup kampioen

Kleding

Maar er is meer! Duik ook in onze prachtige Kerst Kledingshop en laat je inspireren door de nieuwste collecties voor 2024 van topmerken zoals REV’IT en Dainese. Profiteer tijdens onze balansopruiming op 27, 28, 29 en 30 december van een geweldige korting van maar liefst 30 procent op alle voorraad! Let op, deze korting is alleen geldig op jouw aankopen in onze kledingshop in IJsselstein en geldt zolang de voorraad strekt.

Hier zijn een paar hoogtepunten uit onze balansopruiming in de Kledingshop:

  • Dainese D-air Smart Jacket – airbagvest: Van € 699,95 nu voor slechts € 489,-.
  • Dainese Sportiva leren Jack Heren: Van € 499,95 nu voor maar € 349,-.
  • Shoei GT-AIR 2: Verschillende designs nog beschikbaar, van € 649,- nu voor slechts € 455,-.

Mis deze geweldige kans niet om tijdens onze balansopruiming bij Arie Molenaar Winter Wonder Motorland te profiteren van alle deals en nieuwe collecties! Wacht niet te lang, op=op.

PS: We zijn ook nog op zoek naar een gemotiveerde motortechnicus. Ben jij die persoon? Kom langs en wie weet word jij ons nieuwste teamlid! We zien je graag op 27-28-29-30 december in ons Winter Wonder Motorland!

Arie Molenaar verkoop winter wonder motorland
Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen