Auto over de kop door flitscontrole

Op de A58 bij Tilburg-Zuid is dinsdag aan het einde van de ochtend volgens De Telegraaf een automobilist over de kop geslagen. De bestuurder moest naar verluidt plotseling uitwijken, omdat een auto voor haar schrok van een snelheidscontrole en onverwachts afremde.

Het ongeluk gebeurde rond elf uur. Door de ravage waren twee rijstroken afgesloten tussen Hilvarenbeek en Goirle. De bestuurder van de over de kop geslagen auto kwam gelukkig wel met de schrik vrij…

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.