maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe catalogus Powerplustools

Ruim honderd pagina’s werkbanken , heftafels , gereedschapwagens , oprijplaten , paddockstands , gereedschapborden, handig magneetgereedschap, garagekrikken , gereedschapsets en veel veel meer. Dat is wat je te zien krijgt bij het openslaan van de 2012 Powerplustools productcatalogus.

De catalogus is onder andere te bestellen via www.powerplustools.eu. Natuurlijk kun je ook langsgaan aan de Mars 26 in het mooie Heereveen (op zichtlocatie aan de A7, afslag 26 a Tjalleberd / Heerenveen IBF).  Doe dat wel maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur of op zaterdag tussen 9.00 en 16.00 uur.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen