Nieuwe catalogus Powerplustools

Ruim honderd pagina’s werkbanken , heftafels , gereedschapwagens , oprijplaten , paddockstands , gereedschapborden, handig magneetgereedschap, garagekrikken , gereedschapsets en veel veel meer. Dat is wat je te zien krijgt bij het openslaan van de 2012 Powerplustools productcatalogus.

De catalogus is onder andere te bestellen via www.powerplustools.eu. Natuurlijk kun je ook langsgaan aan de Mars 26 in het mooie Heereveen (op zichtlocatie aan de A7, afslag 26 a Tjalleberd / Heerenveen IBF).  Doe dat wel maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur of op zaterdag tussen 9.00 en 16.00 uur.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.