13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Weer een nieuw straatmodel Husqvarna

En weer geen offroad of crosser! De verf van de Nuda 900R is nog maar net droog en Husqvarna is alweer bezig met het volgende project, de Concept Strada. Net als de Nuda is de Strada (Italiaans voor weg) gericht op de jonge motorrijder.

De aandrijving van de nieuwe Husky wordt verzorgt door een 650cc metend motorblok, dat we ook tegenkomen in de nieuwe BMW G650GS. Wel hebben de Husky-ingenieurs er iets meer pk´s uit weten te halen. Hoewel een concept vaak nooit in productie gaat, is dat bij de Strada heel anders. Husqvarna heeft namelijk al bevestigd dat ´ie ergens in 2012 op de markt komt.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen