Weer een nieuw straatmodel Husqvarna

En weer geen offroad of crosser! De verf van de Nuda 900R is nog maar net droog en Husqvarna is alweer bezig met het volgende project, de Concept Strada. Net als de Nuda is de Strada (Italiaans voor weg) gericht op de jonge motorrijder.

De aandrijving van de nieuwe Husky wordt verzorgt door een 650cc metend motorblok, dat we ook tegenkomen in de nieuwe BMW G650GS. Wel hebben de Husky-ingenieurs er iets meer pk´s uit weten te halen. Hoewel een concept vaak nooit in productie gaat, is dat bij de Strada heel anders. Husqvarna heeft namelijk al bevestigd dat ´ie ergens in 2012 op de markt komt.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?