vrijdag 26 april 2024

Bajaj Triumph Scrambler voor het eerst gespot

Triumph en Bajaj zijn enige tijd geleden een samenwerkingsverband aangegaan voor de productie van motorfietsen in de klasse 200-700 cc. In februari moeten de eerste spruiten te zien zijn van waaraan wordt gewerkt en nu is een eerste model op testritten gezien.

Modern-Klassieke look

In een video is een nieuw en voorheen onbekend model te zien tijdens een testrit. Op het eerste gezicht zie je niet echt veel. Maar als je de foto’s afzonderlijk bekijkt, verandert dit een beetje. Puur optisch gezien is het een modern-klassieke Triumph.

Dit is waarom Triumph en Bajaj samen motoren gaan produceren

De aandrijving wordt verzorgd door een geheel nieuwe ééncilinder, die waarschijnlijk in de 200 – 500 cc range ligt. Een enkele remschijf vooraan volstaat dus voor het afremmen. De bandenmaat van 17 inch moet aan de norm voldoen. De banden zijn wegbanden.  Een usd-vork werkt aan de voorkant. Er zijn ronde spiegels gemonteerd, die al bekend zijn uit de Triumph-accessoirescatalogus.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen