maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe Versys 650 nu bij de Kawasaki dealer

De succesvolle Kawasaki Versys 650 is de meest populaire en bestverkochte Dual Purpose motor in zijn klasse. Zijn succes dankt de Versys aan zijn veelzijdigheid. Voor 2022 is de Versys 650 geheel vernieuwd met een nieuw design en is hij voorzien van onder andere Traction Control en een prachtig TFT-kleurendisplay. Met zijn koppelrijke parellel-twin en instelbare vering in combinatie met de 17’’ wielen heeft de Versys een geweldige handling. Ook als de conditie van het wegdek te wensen overlaat.

2022 Kawasaki Ninja ZX-25R krijgt nieuwe kleurstelling

De moderne vormgeving is onmiskenbaar Kawasaki met onder andere volledige LED verlichting. De nieuwe top- en zijkuip deflecteren de rijwind beter bij de rijder vandaan. Samen met het nieuwe 4-voudig verstelbare windscherm zorgt dit voor nog betere windbescherming en comfort bij langere afstanden. Achter de nieuwe top kuip is er nu een 10,9cm groot TFT-kleurendisplay aanwezig. Dit multifunctionele scherm toont overzichtelijk alle belangrijke informatie en is voorzien van een Bluetooth chip welke de rijder in staat stelt om via de vernieuwde Rideology app verbinding te maken met de motor.

De nieuwe Versys 650 is direct beschikbaar bij de Kawasaki dealer in de volgende kleuren:

  • Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black €
  • 9.149,-
  • Metallic Phantom Silver/Metallic Flat Spark Black/Metallic Spark Black € 9.299,-
  • Candy Lime Green/Metallic Flat Spark Black/Metallic Spark Black € 9.299,-

Om de veelzijdigheid en touraspiraties te benadrukken zijn er maar liefst vier aantrekkelijke accessoire pakketten beschikbaar:

  • Urban: Topkoffer 40 liter
  • Tourer: Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen, Handkappen en een Tankpad
  • Tourer Plus: Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen, Handkappen, Tankpad, LED mistlampen en Verwarmde handvatten
  • Grand Tourer: Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen, Handkappen, Tankpad, LED mistlampen, 12V contactpunt, GPS steun, Topkoffer 47 liter met rugsteun en luxe binnentas, Verwarmde handvatten en een Hoog windscherm

Voor rijders met een A2 rijbewijs is er tevens een 35kW versie beschikbaar.

Kijk voor meer informatie of een dealer bij je in de buurt op www.kawasaki.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen