Balkenende ambassadeur project Storm

Project Storm. Een initiatief van Eindhovense studenten om met ‘s werelds eerste vol-elektrische toermotorfiets, in tachtig dagen de wereld rond te rijden. We volgen het project al een tijdje en waren gisteren blij verrast toen bekend werd gemaakt dat een wel erg bekende naam de ambassadeur van het initiatief zou worden. Niemand minder dan oud-premier Jan-Peter Balkenende presenteert zichzelf in een kort filmpje. 

Onlangs werd het levensgrote schaalmodel van de Storm onthuld op de Hannover Messe. Minister van Economische Zaken Henk Kamp mocht die eer op zich nemen.

Bekijk het filmpje van Balkenende hieronder:

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.