Zelf op de cover van MOTOR Magazine!

Bij Ten Kate weten ze hoe ze een feestje moeten bouwen, getuige de eerdere edities van de Ten Kate Pitstopdag. Er is van alles te doen, er zijn demonstraties, stunts en natuurlijk zijn er volop aanbiedingen.

Nieuw dit jaar is de stand van MOTOR Magazine met de MM covershoot, waar jij met je eigen motor de hoodrol kunt spelen op je eigen gepersonaliseerde cover! Ga lekker gratis op de kiek en je krijgt de cover toegestuurd via e-mail.

Daarnaast staat er een vloot racers van de jaren vijftig tot heden om je aan te verlekkeren, kan je motor gratis op de testbank en stelt het Pata Honda Ten Kate Superbike team je vering en demping af. Ook gratis!

En over dat raceteam gesproken, ze zijn er hoor. Onder andere Kyle Smith, Sylvain Guintoli en de man van afgelopen weekeinde: onze eigen Michael van der Mark.

Zien we je zaterdag?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?