vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Zelf op de cover van MOTOR Magazine!

Bij Ten Kate weten ze hoe ze een feestje moeten bouwen, getuige de eerdere edities van de Ten Kate Pitstopdag. Er is van alles te doen, er zijn demonstraties, stunts en natuurlijk zijn er volop aanbiedingen.

Nieuw dit jaar is de stand van MOTOR Magazine met de MM covershoot, waar jij met je eigen motor de hoodrol kunt spelen op je eigen gepersonaliseerde cover! Ga lekker gratis op de kiek en je krijgt de cover toegestuurd via e-mail.

Daarnaast staat er een vloot racers van de jaren vijftig tot heden om je aan te verlekkeren, kan je motor gratis op de testbank en stelt het Pata Honda Ten Kate Superbike team je vering en demping af. Ook gratis!

En over dat raceteam gesproken, ze zijn er hoor. Onder andere Kyle Smith, Sylvain Guintoli en de man van afgelopen weekeinde: onze eigen Michael van der Mark.

Zien we je zaterdag?

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen