dinsdag 18 juni 2024

Beleef de 92e Dutch TT met Motul als nooit te voren

Ja, we geven het direct toe dat het nogal een uitspraak is om te beloven dat je de Dutch TT 2023 kunt beleven als nooit tevoren, want de TT stelt natuurlijk nooit teleur. Maar toch durven we het aan, dankzij de 500 speciale tickets voor de Motul-tribune. Met zo’n ticket verzeker je je niet alleen van een fantastische zitplaats, maar het geeft je ook speciale Club Motul-voordelen terwijl de prijs voor deze speciale Motul-weekendtickets precies hetzelfde is als voor reguliere tickets.

Mis niks van de actie!

Vanaf de speciaal door Motul gereserveerde Haarbocht-tribune mis je niets van de actie op het circuit, want de Haarbocht-tribune heeft misschien wel het beste uitzicht van alle tribunes, met een haast panoramische blik over de gehele Noordlus. Bovendien zit je in de eerste bocht, waardoor je de spanning en sensatie van de start én de belangrijkste meters van een grand prix vanaf de eerste rij kunt zien. Vooral bij de MotoGP is dat een ervaring die je nog lang zal heugen. Op vrijdag en zaterdag heb je toegang tot alle open tribunes en staanplaatsen, op zondag tot de gegarandeerde gereserveerde plaatsen in zone OH. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten, dus zorg dat je ze op tijd bestelt op www.clubmotul.nl!

5 voordelen bij aankoop van deze Club Motul-tickets

1. Je ontvangt een prachtige Motul-goodiebag, gevuld met een Motul-vlag, een bidon, een Motul-pet, een opvouwbare poncho, oordopjes, een zitkussen en twee wave tubes. Dit alles in een handige rugzak.

2. Je ontvangt ook een digitale kortingsbon voor de Club Motul-webshop.

3. Je hebt gemakkelijke toegang tot de Motul-fanzone, direct achter de Haarbocht-tribune. Hier vind je horeca, diverse stands waaronder de Club Motul ‘lifestyle stand’ waar je je favoriete Motul-kleding kunt kopen, het ‘meet & greet’ podium en live DJ’s!

4. Je maakt kans op 1 van de 5 pakketten voor een jaar lang gratis Motul-vloeistoffen.

5. Je maakt kans op 2 VIP-tickets voor de Motul TT Assen, inclusief twee hotelovernachtingen, eten en drinken en speciale activiteiten op de MotoGP-paddock.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen