Benelli Museum weer open voor publiek

Heel veel bedrijven in Italië moesten de afgelopen maanden gedwongen de deur sluiten. Het virus trok een spoor van menselijk leed door Noord-Italië. De verwachting is dat het ergste achter de rug is en langzaam komt Italië weer tot leven. Onlangs ging het Benelli-museum opnieuw open voor het publiek.

Om de heropening van het museum te vieren, is de toegang tot het museum gratis. Dit lijkt misschien contraproductief, maar het museum is gewoon blij om weer open te zijn. Het wil maar wat graag laten zien waaraan het personeel gedurende heeft gewerkt.

Het museum onderging enkele veranderingen. Er zijn vier zalen toegevoegd met zijn gevuld met ongepubliceerd materiaal en er zijn belangrijke updates geweest voor de rest van het museum, inclusief multimediacenters. De collectie van het museum bestaat uit meer dan 200 motorfietsen, wat alleen al reden genoeg is om een bezoek te brengen.

Wat ook de moeite waard is: het museum beschikt over een zeer uitgebreide bibliotheek met documenten en publicaties.

Meer info, check officinebenelli.it

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?