Bepaal mede de toekomst

Hoe moet een elektrisch aangedreven Superbike eruit zien? En waar moet ie aan voldoen? Geen makkelijke vragen maar wel goed om over na te denken. Zeker nu CRP Racing je de mogelijkheid geeft om je mening te ventileren via een speciaal gemaakte website hiervoor.

Surf dus snel, nadat je natuurlijk rustig nagedacht hebt, naar  www.nextgensuperbike.com en vul het formulier in. Extra leuk is dat je ook andere suggesties te zien krijgt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.