Wegrace Zolder gaat niet door

De ONK wegrace, die was gepland op 27 en 28 augustus 2011 op het Belgische circuit van Zolder, wordt verplaatst naar het TT Circuit Assen. Het evenement op het circuit van Zolder kan helaas geen doorgang vinden. Reden is dat de organisatie en de Belgische bond geen overeenkomst konden bereiken. Naar het schijnt speelde vooral de verplichte dure verzekering hierin een grote rol.

Met medewerking van de Stichting Circuit van Drenthe kan voor de KNMV-licentiehouders wel een gelijkwaardig evenement op TT Circuit Assen worden verzorgd op 27 en 28 augustus. Het programma bestaat uit de volgende ONK klassen: de 125cc klasse in combinatie met de Honda GP3 Moriwaki Cup, de Dutch Supersport, de Dutch Superbike en de zijspannen. De NK Supermono en de NK Classics zullen een gecombineerde race rijden. Daarnaast verschijnt de Ducati 3D Cup met twee groepen aan de start.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.