dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Wegrace Zolder gaat niet door

De ONK wegrace, die was gepland op 27 en 28 augustus 2011 op het Belgische circuit van Zolder, wordt verplaatst naar het TT Circuit Assen. Het evenement op het circuit van Zolder kan helaas geen doorgang vinden. Reden is dat de organisatie en de Belgische bond geen overeenkomst konden bereiken. Naar het schijnt speelde vooral de verplichte dure verzekering hierin een grote rol.

Met medewerking van de Stichting Circuit van Drenthe kan voor de KNMV-licentiehouders wel een gelijkwaardig evenement op TT Circuit Assen worden verzorgd op 27 en 28 augustus. Het programma bestaat uit de volgende ONK klassen: de 125cc klasse in combinatie met de Honda GP3 Moriwaki Cup, de Dutch Supersport, de Dutch Superbike en de zijspannen. De NK Supermono en de NK Classics zullen een gecombineerde race rijden. Daarnaast verschijnt de Ducati 3D Cup met twee groepen aan de start.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen