20.8 C
Nederland
dinsdag 24 mei 2022

Besparen op je motorverzekering? Vergelijk zo nu en dan!

Wanneer heb je voor het laatst gekeken of je nog de juiste motorverzekering hebt? Een motorverzekering is natuurlijk een product waar je alleen aanspraak op maakt als het fout gaat. Toch is het slim om een keer per jaar even te kijken of je nog een goede motorverzekering hebt. Is het nog nodig om de motor allrisk te verzekeren of volstaat een beperkt casco dekking ook. Is er niet een verzekeraar die inmiddels een goedkopere premie heeft? Bij Combi Motors kun je dat heel eenvoudig berekenen. Vul je kenteken, postcode en geboortedatum in en je weet snel of je nog iets kunt besparen op je motorverzekering!

Eenvoudig premie vergelijken

Het vergelijken van motorverzekeringen is heel eenvoudig via de vergelijkingssite van Combi Motors. Door het invullen van het kenteken en enkele persoonlijke gegevens heb je binnen enkele minuten een goed beeld van de juiste verzekering voor jouw motor. Heb je een klassieker, zijspan of custom motor? Uiteraard kunnen we die ook verzekeren, hiervoor raden wij aan om even telefonisch contact op te nemen via 0172-427035. We voorzien je graag van een advies op maat!

Specialist in motorverzekeringen

Combi Motors Verzekeringen is al 25 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van motoren. Via onze vergelijkingssite kunnen wij je in één oogopslag de verzekeringspremie van meer dan 10 verzekeraars laten zien. Je kunt direct alles online afsluiten, maar we zitten voor je klaar als je wat extra advies wilt! Kijk direct op https://www.combimotors.nl en bereken jouw premie en vergelijk de voorwaarden. Kom je er niet uit of heb je vragen? We hebben graag dat je belt! We zijn te bereiken op 0172-427035, van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Mailen kan ook: info@combimotors.nl .

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

2 Reacties

Reacties zijn gesloten.