Best Dealer Award voor Moto Puro

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Eveline en Jean-Claude van Moto Puro in Nuenen waren erg trots dat zij op de afgelopen Internationale Ducati Dealer Meeting in Italië, beloond werden voor hen inzet met de “Best Dealer Sales & Marketing” award over 2015. De prijs werd overhandigd door Directeur Ducati West Europe Thierry Mouterde.

Deze award komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Bij evaluatie van de dealers door Ducati is er scherp gekeken naar het totaal plaatje van hoe de Ducati dealer de Ducatisti Ducati laat beleven. Hierin wegen alle aspecten van verkoop, marketing, service, en aftersales even zwaar in mee. Het is dus een prestatie van het gehele enthousiaste Moto Puro team waar ze deze award aan te danken hebben.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?