dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Best Dealer Award voor Moto Puro

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Eveline en Jean-Claude van Moto Puro in Nuenen waren erg trots dat zij op de afgelopen Internationale Ducati Dealer Meeting in Italië, beloond werden voor hen inzet met de “Best Dealer Sales & Marketing” award over 2015. De prijs werd overhandigd door Directeur Ducati West Europe Thierry Mouterde.

Deze award komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Bij evaluatie van de dealers door Ducati is er scherp gekeken naar het totaal plaatje van hoe de Ducati dealer de Ducatisti Ducati laat beleven. Hierin wegen alle aspecten van verkoop, marketing, service, en aftersales even zwaar in mee. Het is dus een prestatie van het gehele enthousiaste Moto Puro team waar ze deze award aan te danken hebben.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen