dinsdag 23 april 2024

Best Dealer Award voor Moto Puro

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Eveline en Jean-Claude van Moto Puro in Nuenen waren erg trots dat zij op de afgelopen Internationale Ducati Dealer Meeting in Italië, beloond werden voor hen inzet met de “Best Dealer Sales & Marketing” award over 2015. De prijs werd overhandigd door Directeur Ducati West Europe Thierry Mouterde.

Deze award komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Bij evaluatie van de dealers door Ducati is er scherp gekeken naar het totaal plaatje van hoe de Ducati dealer de Ducatisti Ducati laat beleven. Hierin wegen alle aspecten van verkoop, marketing, service, en aftersales even zwaar in mee. Het is dus een prestatie van het gehele enthousiaste Moto Puro team waar ze deze award aan te danken hebben.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen