maandag 15 april 2024

Bestel nu de nieuwe MOTO73 editie 6

Corona of niet, de nieuwe MOTO73 ligt vanaf vrijdag in de winkel. Met onder andere een vergelijkingstest die tegen het waanzinnige aanzit, een nieuwe motor op de Nederlandse markt en interviews met Marcel Duinker en Jasper Iwema! In deze nieuwe editie van MOTO73:

Dubbeltest Kawasaki H2 SX SE+ vs KTM Super Duke GT

Nick Enghardt gaat op zoek naar de motor met de beste balans tussen zin en waanzin. Te kiezen valt tussen twee sportieve toerders: de Kawasaki H2SX SE+ en de KTM 1290 Super Duke GT.

Oud & Nieuw Yamaha XT600Z vs Ténéré 700

We zetten de Yamaha Ténéré 700 tegen de veertig jaar oude XT600Z Ténéré. Die laatste oogt nog altijd modern en tijdloos stoer. Toch maakt de 700 gehakt van zijn voorganger, ondervindt Ad van de Wiel.

CFMoto 650-range

Het Chinese CFMoto heeft in tien jaar tijd een lijn van 150- tot 650cc-motoren opgebouwd. Nu komt het merk ook naar Nederland. Ad van de Wiel rijdt op drie 650cc-modellen en constateert dat de Chinezen absoluut stappen voorwaarts hebben gemaakt.

How to – remvloeistof vervangen

Nick Enghardt pakt dit keer het vervangen van remvloeistof aan. Heel moeilijk is het niet, maar een beetje opletten is het wel.

Marathonmotor – Yamaha XS650SE

Bijna 165.000 kilometer staat er op de teller van de Yamaha XS650SE. Eigenaar Fried Anepool gebruikt de motor voor dagelijks gebruik. Hij is gek van het XS650-model en heeft er nog veel meer in zijn garage staan. Die zijn in showroomstaat.

Toerisme Balkan

Michiel van Dam gaat op een gastromotortoer door Kroatië en Bosnië-Herzegovina. In het spoor van het houtskoolvuur, waarop het vlees gegaard wordt.

Sport – interview ijsspeedwayer Jasper Iwema

Jasper Iwema beleefde zijn beste seizoen ooit op het ijs. Voor het eerst plaatste hij zich op eigen kracht voor de GP-serie. Nu gooit de coronacrisis roet in het eten. Gert Bos gaat met hem in gesprek.

EN VERDER

  •            Motorleven van Albert Pol
  •            Eerste versnelling
  •            Column Boudewijn Geels
  •            Clubtoer – Primavera
  •            Posters

SPORT

  •             Sportfoto & column Marien
  •             Toni Bou opnieuw wereldkampioen
  •             Interview Marcel Duinker
  •             Flashback – Roelof Thijs
  •             De Terugblik – Rikus Lubbers

Bestel MOTO73 nummer 6 hier

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen