dinsdag 21 mei 2024

Bestel nu de nieuwe Promotor magazine

Een nieuwe Promotor magazine ligt nu in de winkel én is hier online te bestellen. Als je het magazine online besteld wordt het GRATIS bij je thuisbezorgd!

Onze (digitale) abonnees kunnen het magazine lezen via deze link.

Kawasaki H2 SX SE+ vs KTM 1290 Super Duke GT

Je zou het niet zeggen, maar de Kawasaki H2 SX SE+ en de KTM 1290 Super Duke GT hebben een aantal zaken gemeen, zoals het vakwerkframe en de enkelzijdige achterbrug. Daar houdt de vergelijking wel een beetje op. Toch zette we deze sportieve toerders tegenover elkaar om uit te vinden hoe goed ze het onder toeromstandigheden doen.

Zuid-Tirol

Als je iemand één dag achterop mag meenemen voor de ultieme beleving van het motorrijden, waar zou je dat dan doen? Voor velen zal het antwoord simpel zijn: op en rondom de Stelvio. Dus duiken we de Dolomieten in.

Zero SR/S

Sportief toeren, maar dan elektrisch; dat is de Zero SR/S. Jan Kruithof gaat er in Zuid-Frankrijk mee op pad en is aangenaam verrast hoe de Zero zich heeft ontwikkeld sinds hij er zeven jaar geleden op reed.

Remvloeistof vervangen

In de serie How to laten we in een aantal afleveringen zien hoe je bepaalde klussen in het motoronderhoud zelf op kunt pakken. Hobbyklusser Nick Enghardt legt in dit deel uit hoe je je remvloeistof vervangt.

CFMoto 650MT/GT/NK

Het Chinese CFMoto heeft absoluut stappen voorwaarts gemaakt, kunnen we concluderen nadat we op drie verschillende modellen van dit merk hebben gereden: de 650MT, de 650GT en de 650NK.

TankTasTocht #3: West-Friesland

De derde TankTasTocht voert door West-Friesland. Een route over de Westfriese Omringdijk en het voormalige eiland Wieringen. Een golvend en weids landschap met veel agrarische bedrijven, maar ook een interessant Nederlands Stoommachine Museum.

EN VERDER

  •        Eerste versnelling
  •        Column Boudewijn Geels
  •        Toerisme: Gorges du Verdon
  •        Column Herman Brusselmans
  •        Mr GPS
  •        Marathonmotor: Triumph Sprint ST1050
  •        Weerzien: Moto Morini Corsaro 1200
Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen