8.6 C
Nederland
zondag 22 mei 2022

Bestel nu Promotor magazine 3

Een nieuwe Promotor magazine ligt nu in de winkel én is hier online te bestellen. Als je het magazine online besteld wordt het GRATIS bij je thuisbezorgd!

Abonnees van MotorNL kunnen het magazine hier online lezen

Lees hier de inhoud van Promotor 3:

Kawasaki Z H2

Als je niet eens zo lang geleden voorspelde dat er een 200 pk sterke naakte motorfiets met compressor zou komen, dan werd je voor gek verklaard. Nu rijdt Ad van de Wiel er ‘gewoon’ mee in gokwalhalla Las Vegas (pré-corona). Hij wil weten of de Kawasaki Z H2 net zo indrukwekkend is als het op papier klinkt.

Onbekend & Onbemind: Ostfriesland

Er zijn gebieden waar maar weinig mensen komen, laat staan motorrijders. Op de een of andere manier ontsnappen ze steeds aan onze aandacht. En onbekend maakt onbemind. De hoogste tijd daar verandering in te brengen. Aflevering 1: Ostfriesland.

Triumph Speed Twin vs BMW R nineT Option 719

We zetten twee retro’s tegenover elkaar. Aan de ene kant de Britse Triumph Speed Twin, aan de andere kant de Duitse BMW R nineT in Option 719-uitvoering. Jaap van der Sar stelt zichzelf de vraag: welke van deze retro-modellen biedt met inachtneming van betaalbaarheid het meeste kijk- en rijplezier?

Ketting reinigen en smeren

In de serie How to laten we in een aantal afleveringen zien hoe je bepaalde klussen in het motoronderhoud zelf op kunt pakken. Hobbyklusser Nick Enghardt legt in dit deel uit hoe je je ketting reinigt en smeert.

BMW F900XR en R

De aankondiging van de F900R en F900XR sloeg in als een bom. BMW staat plots volop in het middensegment en doet met de XR zijn intrede in een voor hen nog niet ontgonnen segment. Het coronavirus is nog ver weg en Eddie de Vries reist af naar Zuid-Spanje om beide modellen te rijden.

Buddy-zadeltassen

De coronacrisis is voorbij en je wilt een weekendje weg met de motor. Als je geen rugzak over je schouders wilt, geen tanktas tussen je armen en je ook het uiterlijk van je motor niet met een kofferset wilt verpesten, dan kun je ook kiezen voor een zogenaamde ‘buddy’-zadeltas. Wij pikten er vijf uit voor een uitgebreide test.

EN VERDER
  • Invloed coronavirus
  • Mijn Motoroccasion
  • Eerste versnelling
  • Column Boudewijn Geels
  • 2020-reistips van de redactie
  • Column Herman Brusselmans
  • Tanktastocht #2: Twente
  • Mr GPS
  • Marathonmotor: Yamaha XS650SE

Bestel Promotor magazine 3 hier

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen