dinsdag 25 juni 2024

Bigtwin Bikeshow & Expo 2022 weggeefactie UPDATE

Ben je liefhebber van bijzondere motoren? Kom dan eens de sfeer proeven op de Bigtwin Bikeshow & Expo in Houten, de grootste custombike show van Noord-Europa. Je zult verstelt staan van de meest spectaculaire zelfgebouwde custombikes in de spotlights van de sensationele Bikeshow. Een wedstrijd, verdeeld in zes klassen, met meer dan 100 deelnemers uit binnen- en buitenland. Je ziet er o.a. Baggers, Caferacers en Clubstylers, maar ook Classics en traditionele old school Choppers. In de Freestyle Klasse zijn de absolute top-of-the-bill custombikes te bewonderen. In de hallen vind je stands van custombouwers en kramen met onderdelen, kleding, gereedschap en lifestyle-artikelen. Bij de grote merken, zoals Indian, Triumph en BMW, kun je proefzitten op de allernieuwste motoren en meteen je favoriete model aanschaffen. Er zijn diverse demo’s en presentaties, maar je kunt er ook voor kiezen om een tattoo te laten zetten of je haar in een trendy model te laten knippen. Op het podium in het altijd gezellige Biker Cafe speelt een band en kun je genieten van erotic acts. Uiteraard is er ook volop te eten en te drinken in het restaurant of op een van de terrasjes.

Kortom, een lang weekend boordevol lifestyle in een zeer relaxte sfeer. Welkom in Custombike Heaven!

Bigtwin Bikeshow & Expo

Datum4, 5 en 6 november 2022
LocatieExpo Houten
Ticketswww.bigtwin.nl
FacebookBigtwin Custombike Magazine

Weggeefactie UPDATE

Motor.NL geeft 5 x 2 kaarten weg voor de Bigtwin Bikeshow & Expo. Hoe maak je kans? Schrijf je via onderstaand formulier in voor onze nieuwsbrief en je maakt kans! Ben je al geabonneerd op onze nieuwsbrief? Vul dan alsnog onderstaand formulier in zodat we weten dat jij kans wilt maken op deze tickets! Winnaars maken we bekend in de nieuwsbrief van dinsdag 25 oktober.

De winnaars zijn bekend:

  • Mirjam Veerman
  • Hans de Bruijn
  • Gertjan te Boekhorst
  • Dave Kneefel
  • Inge Hessels

De tickets komen z.s.m. via de mail jullie kant op!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen