13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bigtwin Bikeshow gaat gewoon door!

In de aanloop naar de beurs is door de overheid voortdurend gesproken over verdere afbouw van de corona-maatregelen. Dus hebben we steeds aan jullie gemeld er geen QR-code of negatieve test nodig is, mede omdat Expo Houten een doorstroomlocatie is. 

Maar helaas werden we dinsdagavond tijdens de persconferentie geconfronteerd met aangescherpte corona-maatregelen. Deze maatregelen houden concreet in dat de bezoekers van de Bigtwin Bikeshow op zaterdag en zondag alsnog een QR-code of een negatief testresultaat moeten laten zien.

Ben je niet gevaccineerd? Kom dan op vrijdag, want de maatregel gaat pas zaterdag in.

Ben je niet gevaccineerd en wil je op zaterdag of zondag komen? Laatje dan van tevoren testen. 

Er is geen mondkapjesplicht en ook geen anderhalve meter regel.

Gelukkig gaat de Bigtwin Bikeshow & Expo gewoon door en staat het ook dit jaar weer lekker vol. Ook geweldig is het grote aantal Bikeshow deelnemers. Dit zijn er met zo’n 120 motoren meer dan normaal. We blijven dus positief en gaan er weer een fantastisch spektakel van maken.

Tot komend weekend! 

BIGTWIN BIKESHOW & EXPO

5, 6 en 7 november

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Entreeprijs € 15,-
Kinderen tot 12 jaar gratis

Bigtwin bikeshow
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen