Bigtwin Bikeshow gaat gewoon door!

In de aanloop naar de beurs is door de overheid voortdurend gesproken over verdere afbouw van de corona-maatregelen. Dus hebben we steeds aan jullie gemeld er geen QR-code of negatieve test nodig is, mede omdat Expo Houten een doorstroomlocatie is. 

Maar helaas werden we dinsdagavond tijdens de persconferentie geconfronteerd met aangescherpte corona-maatregelen. Deze maatregelen houden concreet in dat de bezoekers van de Bigtwin Bikeshow op zaterdag en zondag alsnog een QR-code of een negatief testresultaat moeten laten zien.

Ben je niet gevaccineerd? Kom dan op vrijdag, want de maatregel gaat pas zaterdag in.

Ben je niet gevaccineerd en wil je op zaterdag of zondag komen? Laatje dan van tevoren testen. 

Er is geen mondkapjesplicht en ook geen anderhalve meter regel.

Gelukkig gaat de Bigtwin Bikeshow & Expo gewoon door en staat het ook dit jaar weer lekker vol. Ook geweldig is het grote aantal Bikeshow deelnemers. Dit zijn er met zo’n 120 motoren meer dan normaal. We blijven dus positief en gaan er weer een fantastisch spektakel van maken.

Tot komend weekend! 

BIGTWIN BIKESHOW & EXPO

5, 6 en 7 november

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Entreeprijs € 15,-
Kinderen tot 12 jaar gratis

Bigtwin bikeshow

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?