13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bijna 10.000 bezoekers Motor.NL Mega MotorTreffen 2019

Afgelopen weekend heeft het team van Motor.NL met heel veel plezier de derde editie van het Mega MotorTreffen georganiseerd. Bijna 10.000 motorliefhebbers hebben het evenement bezocht. Zelf vonden we het een zeer geslaagde editie. En afgaande op de reacties op social media van bezoekers zijn wij niet de enige.

Wat blijft het een schitterend gezicht al die motoren die de hal in komen rijden. De één rustig, de ander donker grommend of gierend hoog. Het blijft een streling voor de trommelvliezen. Wat ook weer opvalt zijn de vele ‘soorten’ motorrijders. Jonge gasten op een vette naked, oudere heren op keurige toermotoren, racers op gillende superbikes, brede kerels op imposante Harley’s en Indians. Hayabusa’s met dikke sloffen en mannen op eeuwenoude occasions. Allemaal kwamen we weer naar het Motor.NL Mega MotorTreffen om net als wij te genieten. En zonder enige vorm van rottigheid. 

Cijfers Motor.NL Mega MotorTreffen editie 2019

  • Aantal bezoekers 9.876  (18 & 19 mei 2019)
  • Verdeling bezoekers zaterdag 18 mei 4.168 / zondag 19 mei 5.708
  • Proefritten over twee dagen 2.767

Ten opzichte van 2018 zijn er iets meer bezoekers. Het aantal proefritten is explosief gestegen. Dit is met name gekomen door het grote aantal motormerken dat dit jaar aanwezig is geweest en waarvan een aantal zeer groots hebben uitgepakt.

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen