woensdag 19 juni 2024

Bikeshow-beursaanbieding! NOIZEZZ maatwerk gehoorbescherming voor €99,- i.p.v. €119,50!

We houden wel van geplof en gedonder uit de uitlaat, maar niet van gepiep in onze oren. De sensatie van vrijheid die motorrijden je geeft, zou niet in de schaduw moeten staan van gehoorbeschadiging. En dus komt NOIZEZZ met een speciale actie op de Bigtwin Bikeshow & Expo.

Kom langs op NOIZEZ stand op 3, 4 of 5 november in de Expo Houten en laat op maat gemaakte oordoppen aanmeten tegen een speciale beursprijs van €99,-. Normaal kosten ze €119,50, dus dat scheelt je zeker twee tientjes! Dat zijn toch weer wat te rijden kilometers. Benzine geeft men immers niet weg.

De PF-filters in de oordoppen filteren schadelijk geluid, maar laten de beleving intact. Geniet van je motor, blijf alert op je omgeving en blijf je vrienden verstaan, terwijl je gehoor beschermd wordt. Prima deal! 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen