Blue Tuesday

Ja, wees gerust! We weten dat het gisteren Blue Monday was maar met de komst van de Vespa Yacht Club trekken wat dat blue-gedoe nog een daggie door. Deze Yacht Club is namelijk een special op basis van de Primavera en GTS en laat zich voornamelijk kenmerken door een aantal blauwtinten, zoals de velgen, het zadel en natuurlijk de striping. Een link naar de zeilwereld, vandaar de naam. 

De Vespa Primavera Yacht Club is per direct leverbaar als 125cc scooter en kost 5.109 euro. De Vespa GTS Yacht Club wordt voorzien van een 125cc of 300cc motor en is leverbaar vanaf het tweede kwartaal van 2019. Prijzen van die GTS worden in aanloop naar de introductie bekendgemaakt.

Deze Yacht Club in het echt zien? Race dan snel naar het Motosalon want uit zeer betrouwbare bron weten wij dat ‘ie daar staat.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?