donderdag 9 mei 2024

BMW 2024: nieuwe kleuren

De modellenreeks van BMW Motorrad ondergaat talrijke aanpassingen en verbeteringen voor het modeljaar 2024. BMW-liefhebbers kunnen zich verheugen op de nieuwe varianten bij de BMW Motorrad-dealers vanaf augustus 2023.

Modelspecifieke wijzigingen

BMW G 310 R

BMW G 310 R

De G 310 R Sport verschijnt in de nieuwe kleur Racingblue met. Polarwhite uni, waarbij de vorige Racing Blue metallic kleur komt te vervallen. Tegelijkertijd komt de Passion-variant in een nieuwe Granitgrau metallic kleur, waarbij de vorige Racingred uni kleur niet langer beschikbaar is.

BMW G 310 GS

BMW G 310 GS

De Rallye-variant wordt gepresenteerd in een nieuwe Racingred uni kleur. De vorige Kalamata-dunkelgold metallic kleur wordt vervangen door een levendig Racingred uni.

BMW G 310 RR

Het basismodel verschijnt in de nieuwe kleur Cosmicblack uni 2, terwijl Cosmicblack uni komt te vervallen. Een opvallende vernieuwing is het opvallende RR-tape dat het racekarakter van dit model benadrukt.

BMW F 900 R

BMW F 900 R

Het basismodel en de Triple Black-variant worden gepresenteerd in nieuwe kleuren, waarbij zijpanelen, voorspatbord en tankafdekking in overeenkomstige tinten zijn gehouden. De Sport-versie verschijnt in een nieuwe Lightwhite uni kleur.

BMW F 900 XR

BMW F 900 XR

De basismodellen en sportvarianten worden gepresenteerd in nieuwe kleuren, waarbij ook zijpanelen, voorspatbord en radiatorafdekking worden aangepast.

BMW K 1600 GT

BMW K 1600 GT en K 1600 GTL

Deze modellen krijgen Intelligent Emergency Call (ECALL) voor de VS en Canada. Daarnaast is er een uitgebreide pakketoptie 719 HAVANNA met Meteoric Dust 2 metallic lakwerk en een zadel in diepbruin.

BMW R 1250 RT

BMW R 1250 RT

Ook dit model profiteert van Intelligent Emergency Call (ECALL) voor de VS en Canada. Het basismodel en de sportversie verschijnen in nieuwe kleuren, waarbij de sportversie ook nieuwe tapes krijgt.

BMW R 1250 GS Adventure

BMW R 1250 GS Adventure

Dit model krijgt naast Intelligent Emergency Call (ECALL) ook een nieuwe kleurvariant in Racingblue metallic

BMW R 18 Classic

BMW R 18 / R 18 Classic en R 18 B

Deze modellen worden gepresenteerd in nieuwe kleuren en bieden uitgebreide opties in het 719-pakket. Bij de R 18 B is er een nieuwe optie 719 BLACK PEARL in Blackstorm metallic 2.

BMW R 18 Transcontinental

Ook dit model krijgt een nieuwe kleurvariant en een uitgebreide optie 719 MOONSTONE Mineral White metallic pakketoptie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen