woensdag 15 mei 2024

Eigenaar worden van een stukje Ducati MotoGP Desmosedici GP16-geschiedenis?

Ducati Memorabilia is een exclusief project dat in december 2019 werd gelanceerd door Ducati en Ducati Corse. Het biedt de meest gepassioneerde Ducatisti de kans om eigenaar te worden van authentieke en gecertificeerde onderdelen van de motoren die de afgelopen jaren zijn gebruikt door fabrieksrijders in de MotoGP- en WorldSBK-kampioenschappen.

Nieuw voor 2023 is de komst van onderdelen die gebruikt zijn in de Desmosedici GP16-motor:

  • de GP16-uitlaatnokkenas
  • de originele Desmosedici GP16-inlaatnokkenas
  • de originele Desmosedici GP16-drijfstang
  • de originele Desmosedici GP16-zuiger.

Elk stukje memorabilia wordt verpakt in een elegante doos en wordt geleverd met een certificaat van echtheid ondertekend door Claudio Domenicali, CEO van Ducati, en Luigi Dall’Igna, Algemeen Directeur van Ducati Corse.

Samen met het certificaat ontvang je ook een technische beschrijving van het gekozen onderdeel, evenals een referentie – indien mogelijk – naar de coureur en het seizoen waarin hij heeft gereden, en de eindpositie van de laatste race als verdere garantie van uniciteit en originaliteit.

Memorabilia kun je kopen bij de Ducati Store in Bologna, evenals bij het volledige Ducati dealernetwerk en online op Shop.Ducati.com. Elk stukje wordt geleverd in een plexiglazen behuizing ter bescherming en verfraaiing, samen met een certificaat van echtheid.

De beschikbaarheid van de stukken is beperkt en verzoeken worden op volgorde van binnenkomst verwerkt; het is daarom niet mogelijk om stukken te reserveren die nog niet op voorraad zijn.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen