Ducati-museum naar Assen!

Vandaag en morgen worden de Internationale Ducati Clubraces verreden op het circuit van Assen. Dit evenement is uitgegroeid tot het grootste amateur race-evenement in Europa. Vandaag worden de tijdstrainingen gehouden, morgen staan de races op het programma. Maar er is veel meer! Het hele weekend is er een speciale selectie uit het Ducati-museum aanwezig. Curator Livio Lodi heeft de volgende modellen meegenomen:

– 125 Gran Sport ‘’Marianna”
– 125 Gran Prix Trialbero Desmo ‘’Barcone” (Barge)
– 500 GP
– 600 TT2

– 750 F1
– 888 SBK 1991
– 916 SBK 1994
– Desmosedici GP07

Net als vorig jaar zal ook de Desmoriding Tour aanwezig zijn. Meer informatie staat op www.ducaticlub.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?