donderdag 22 februari 2024

BMW doneert gloednieuwe BMW F 900 XR aan Koning Willem 1 College

BMW Group Nederland heeft een gloednieuwe BMW F 900 XR gedoneerd aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch, een belangrijke motorfietstechniekopleiding in Nederland. Deze donatie stelt studenten in staat om praktijkervaring op te doen met geavanceerde motorfietstechnologieën. De overhandiging van de F 900 XR volgt op eerdere donaties van motorfietsen en testapparatuur door BMW aan het college.

BMW onthult de nieuwe R 12 en R 12 nineT

Tom Crooijmans, Head of Motorrad, benadrukt het belang van moderne technische training voor studenten, gezien de snel evoluerende aard van de motorfietsindustrie waar IT- en elektronica-expertise steeds belangrijker worden. De F 900 XR is uitgerust met diverse geavanceerde functies, zoals een vloeistofgekoelde tweecilinder, elektronische inspuiting, 3-wegkatalysator, adaptieve bochtenverlichting, en een TFT-kleurendisplay.

Naast de motorfiets zelf, biedt BMW ook technische documentatie en lesmateriaal van de BMW Group Training Academy aan. Dit wordt gedaan om de opleiding van motorfietstechnici te ondersteunen en studenten optimaal voor te bereiden op hun toekomstige carrière in de motorfietsindustrie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen