BMW Motorrad Days 2012

Voor de twaalfde keer alweer worden van 6 tot en met 8 juli de BMW Motorrad Days gehouden, het grootste BMW Motorrad evenement ter wereld. De organisatie verwacht ook dit jaar weer meer dan 30.000 motorrijders en vrienden van BMW Motorrad en Husqvarna van over de hele wereld in Garmisch-Partenkirchen. Zoals te verwachten zijn alle modellen aanwezig, mag je overal aan zitten, is er van alles te doen en worden er nogal wat demonstraties en shows gegeven. Zoals het BMW betaamt, zal het er beregezellig worden. Van het Superbike-team, via FMX en stunts (Chris Pfeiffer in da house!) gaan we naar de traditionele bikerparade en markt, waar de meest uiteenlopende standhouders hun waar aanprijzen. Voldoende eten en drinken en muziek maken het feest af.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.