donderdag 22 februari 2024

BMW Motorrad Days vanaf 2021 in Berlijn

De BMW Motorrad Days verhuist naar Berlijn, de stad waar BMW al 50 jaar motorfietsen produceert. De beslissing ‘BMW Motorrad Days goes Berlin’ werd genomen om in de toekomst nieuwe wegen in te slaan in de ontwikkeling van het merk, nieuwe concepten te ontwikkelen en zo de BMW Motorrad Days nog meer sterke impulsen te geven. Tegelijkertijd vormt Berlijn een ideaal platform voor moderne stedelijke mobiliteitsconcepten, ook op twee wielen.

Meer diversiteit op BMW Motorrad Days

‘Vanuit ons oogpunt is de Berlijnse locatie perfect voor de BMW Motorrad Days 2021. Als internationale metropool met een rijk cultureel aanbod, een verscheidenheid aan excursies in de omgeving en een unieke levensstijl biedt de Duitse hoofdstad alle mogelijkheden om de BMW Motorrad Days volgend jaar nog diverser en dus nog aantrekkelijker te maken’, zegt Markus Schramm, hoofd van BMW Motorrad.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen