BMW Motorrad Days vanaf 2021 in Berlijn

De BMW Motorrad Days verhuist naar Berlijn, de stad waar BMW al 50 jaar motorfietsen produceert. De beslissing ‘BMW Motorrad Days goes Berlin’ werd genomen om in de toekomst nieuwe wegen in te slaan in de ontwikkeling van het merk, nieuwe concepten te ontwikkelen en zo de BMW Motorrad Days nog meer sterke impulsen te geven. Tegelijkertijd vormt Berlijn een ideaal platform voor moderne stedelijke mobiliteitsconcepten, ook op twee wielen.

Meer diversiteit op BMW Motorrad Days

‘Vanuit ons oogpunt is de Berlijnse locatie perfect voor de BMW Motorrad Days 2021. Als internationale metropool met een rijk cultureel aanbod, een verscheidenheid aan excursies in de omgeving en een unieke levensstijl biedt de Duitse hoofdstad alle mogelijkheden om de BMW Motorrad Days volgend jaar nog diverser en dus nog aantrekkelijker te maken’, zegt Markus Schramm, hoofd van BMW Motorrad.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?