BMW R1250RS: fijne sporttour met variabele kleptiming

De nieuwe BMW R1250 RS herken je vooral aan de spitsere kuip.

Natuurlijk doet de opwaardering met het nieuwe 1250cc blok de Sporttour meer dan goed. Door het breed uitgesmeerde koppel van maximal 143Nmvanwege de ShiftCam-techniek, kun je heerlijk lui toeren over ‘s Heren wegen. Knallen mag ook, daar staat de 136pk garant voor.

Ook de BMW R1250 RS is leverbaar in drie versies met elk een eigen kleur waaraan je ‘m kunt herkennen. De basisversie is zwart, de Sport geel en de Exclusieve bruin met gele accenten.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.