BMW’s inruilactie motorpakken

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Droom niet langer over een nieuw motorpak. Ruil je oude motorpak in: je ontvangt er tijdelijk € 250,- voor. Aarzel niet te lang, want deze actie loopt maar van zaterdag 31 maart tot en met maandag 21 mei 2018.

Als motorrijder is het van het grootste belang dat je altijd en in elke situatie optimaal beschermd bent. Van ventilerende en/of waterdichte toermotorpakken tot één- en tweedelige leren pakken: BMW Motorrad biedt een passende oplossing voor jouw stijl van motorrijden. Deze inruilactie werkt heel eenvoudig:
•De inruilpremie geldt bij aankoop van een BMW motorpak. Dus niet bij aanschaf van een losse jas en broek uit de collectie jassen en broeken.
•De BMW motorpakken vind je in de RIDE brochure op pagina 20 t/m 39. Deze brochure kun je via de button hieronder downloaden.
•Je kunt kiezen uit alle BMW motorpakken zoals StreetGuard, Atlantis, Darknite, etc. ook als deze besteld moeten worden. Alleen het motorpak Rallye uit de 2018 collectie valt buiten de inruilactie.

De inruilactie loopt van 31 maart t/m 21 mei 2018. Ga dus snel naar je BMW Motorrad dealer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?