zondag 24 september 2023

Bonhams: vanaf 2 juli bieden op AJS Porcupine, Honda RC 30 of Ducati Mike Hailwood Replica

In de zomerveiling van Bonhams worden honderden fraaie oldtimers, youngtimers, accessoires en memorabilia geveild. Maar in de rijke catalogus van het Engelse veilinghuis staan ook minder prestigieuze motorfietsen, waarvan liefhebbers toch ook van kunnen dromen.

2, 3 en 4 juli: noteer deze data als je je garage – of woonkamer – graag opleukt met een van de wonderen van Bonhams’ motorfietsenzomerveiling. Je moet wel over enige financiële middelen beschikken.

Zeldzame 1985 BMW R80 G/S Paris-Dakar op de veiling

Waar zullen we beginnen. Met de AJS Porcupine? De Vincent HRD 1000 Black Shadow? Kunnen we doen, maar het zijn voor velen wel onbereikbare schoonheden. Ze zijn betaalbaar wanneer je minstens zes cijfers op je bankrekening hebt staan, dus is het misschien beter om je eens te oriënteren op de Ducati Mike Hailwood Replica? Die begint bij 30.000 euro. Met hetzelfde bedrag begint Bonham straks ook met de Honda RC 30. Maar de Engelse veiling presenteert ook een Yamaha YZF-R1 uit 1999, die begint bij 4.000 euro. En er staan volgens het veilinghuis nog vele andere motorfietsen voor fijne cijfers in de verkoop.

Er staan  811 lots (die ook accessoires, onderdelen en memorabilia omvatten) op de website en in de catalogus van Bonhams. Je kunt er uren zoeken naar de motor of het onderdeel waar je al zo naar zoekt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image