Bonnenregen op A4

De maximumsnelheid op de A4 is in de richting Den Haag tijdelijk verlaagd tot 80 kilometer per uur. Eén op de tien weggebruikers houdt zich niet aan deze limiet. Dit schrijft De Telegraaf vandaag. Omdat de politie maar een beperkt aantal uren per dag controleert, bleef het aantal bekeuringen tot nu toe beperkt tot bijna 350 boetes.

Dit aantal zal nog flink oplopen, want de komende tijd zullen flitsteams dagelijks bij Leiderdorp staan. Rijkswaterstaat heeft in beide richtingen zelfs speciale (!) parkeerplaatsen voor ze ingericht. En wij maar denken dat ze aan het staken waren…

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.